top of page

HammerCase™ - Vakioratkaisut & mittatilaustyöt

Keventääksemme loppuasiakkaan kustannuksia ja nopeuttaaksemme huoltoa valmistamme HammerCase™ vitriiniä kahdella leveysmitalla ja kolmella eri värivaihtoehdolla. 
Vitriinin vakioleveydet ovat 900 mm ja 1 300 mm.
 
Vakiovärit ovat valkoinen, musta & valkoinen sekä puu & valkoinen. 
Havainnekuvat vakiomalleista näet oikealla.
Vitriinin yläosa on sertifioitu täyttämään  EN 14450 ja EN 356 standardit. Alaosa on sertifioimaton, lukittava moduuli vetolaatikoilla tai ovilla. 
 
Käyttämällä vakioratkaisuja sekä viivakoodilla seurattavia osia voimme varmistaa nopean huollon vahinkotilanteissa ja värivaihdot remontin yhteydessä. 
 
Mittatilattua turvallisuutta 
Kaikki vitriinit voidaan kytkeä olemassaoleviin turvallisuusinfrastruktuureihin jotka tukevat älylukkoja ja -laitteita. Vitriini mahdollistaa asiakaskeskeisen palvelumallin jossa riskikuvan ja vitriinin sijainnin mukaisesti voidaan luoda paras mahdollinen ratkaisu. Esimerkiksi valvontakameran aktivointi lukon avaamisen yhteydessä ja iskuhälytys. Voit tutustua kattavaan älyominaisuuksien listaan käymällä alasivulla; "Älykäs osa turvallisuusratkaisuja".
 
Mittatilaukset oman mielen mukaan
Hammercase™ voidaan tilata täysin oman värimaailman mukaisena. Toimitusaika ja hinta määräytyvät toivotun mallin, materiaalien sekä värien mukaisesti. Suosittelemme ottamaan yhteyttä mikäli haluat täysin mittatilatun HammerCase™ vitriinin.
 
 
 
bottom of page